Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hot Honey Kids 20 pss.

HUNAJAINEN KUUMAJUOMAJAUHE LAPSILLE

Pienet lapset sairastavat monta flunssaa vuodessa, päiväkotihoidossa olevat useammin kuin kotihoidossa olevat. Käypä hoito-suosituksen mukaan yli 1-vuotiaille lapsille voi antaa hunajaa hillitsemään flunssaan liittyvää yskää. Lämmin juoma rauhoittaa, ja juominen auttaa ylläpitämään lapsen nestetasapainoa.

Hot Honey Kids on erityisesti pienille lapsille kehitetty kuumajauhejauhe, joka sisältää kuivattua hunajaa, C-vitamiinia ja sinkkiä. Juomassa on pienille lapsille sopivat määrät C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmähän toimii elimistöön tulleita viruksia ja bakteereita vastaan.

Hot Honey Kids-juoma on miedon hunajan makuinen ja makeutettu luonnollisilla fruktoosilla ja sakkaroosilla. Juoman kellertävä väri on peräisin kasviperäisestä luteiinista. Yksi lämmin juoma-annos kannattaa antaa lapselle illalla ennen nukkumaanmenoa, sillä lämmin hunajajuoma rauhoittaa lapsen nukkumista ja vanhemmatkin saavat katkeamattoman yöunen.


KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1-3 annospussia sisältää:

  • C-vitamiinia  50-150 mg
  • sinkkiä  2,5-7,5 mg
  • kuivattua hunajaa 564-1692 mgERITYISTÄ
Ei sisällä laktoosia tai gluteenia. Makeutettu fruktoosilla ja sakkaroosilla, ei keinotekoisia makeutusaineita.


Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


ANNOSTUS
Yli 1-vuotiaille lapsille 1-3 annospussia päivässä. 1 annos illalla noin ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Kaada pussin jauhe lasiin tai mukiin, lisää 1-1,5 dl kuumaa vettä ja sekoita. Jäähdytä juoma sopivan lämpöiseksi lapsen juoda.


PAKKAUSKOKO
20 annospussia.

Tuote: 5497

Hinta:7.30 €
» Maksa erissä alkaen 7.00 €/kk