Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Candida Forte 60 tablettia

Tehokas ja edullinen - yksi tuote, siinä kaikki!

Via Naturalen Candida forte sisältää mm. greipinsiemenuutetta, inuliinia, psylliumia, maa-artisokkaa ja voikukanjuurta. Greipinsiemenuute - sisältää kasvin fenolisia aineita. Sikurijuuresta eristetty inuliini - vähäenerginen hedelmäsokeriyksiköistä muodostunut frukto-oligosakkaridi (FOS). Psyllium - vesilikoinen eli geeliytyvä kuitu.

Ainesosat: Täyteaine (E460), hapettumisenestoaine (E341), greipinsiemenuute 4:1, inuliini, maa-artisokkajauhe, psylliumjauhe, voikukanjuuriuute, emulgointiaine (E470b), paakkuuntumisenestoaine (E551). Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Annostus: Aluksi neljän ensimmäisen viikon ajan 2 x 2 tabl, sen jälkeen 2 tabl päivässä.

Lieviä puhdistumisoireita kuten ilmavaivoja, iho-oireita, nivel- ja lihassärkyä voi esiintyä Candida-kuurin alkuvaiheessa. Canida Fortea ei suositella käyttämään raskaus- tai imetysaikana.

Vaikuttavien aineiden määrä / 2 tablettia:
Greipinsiemenuutetta 160 mg
Inuliinia 140 mg
Maa-artisokkajauhetta 100 mg
Voikukanjuurijauhetta 100 mg
Psylliumia 60 mg

Valmistusmaa: Suomi


ANNOSTUS JA LISÄOHJEITA
Candida Forte sisältää kuukauden kuurin. 1 tabletti 2 kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin, mielellään ruokailun yhteydessä. Runsas vedenjuonti on tärkeää. Herkät henkilöt voivat puolittaa annostuksen. Jatkuvasta ummetuksesta kärsivät saavat lisäapua suolihuuhtelusta. On mahdollista, että lieviä puhdistusoireita kuten ilmavaivoja, iho-oireita, lihas- tai nivelarkuutta voi esiintyä ohjelman alkupuolella. Ne kuuluvat monesti osana elimistön ohimeneviin puhdistusreaktioihin. Raskaana oleville sekä sydän- ja verisuonilääkitystä käyttäville suosittelemme ottamaan yhteyttä hoitavaan lääkäriin ennen hiivasyndroomahoidon aloittamista.

Pakkauskoko: 60 tablettia

Tuote: 502.0

Hinta:17.50 €23.60 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk