Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Valmarin 250 ml

Valmarin saa aineenvaihduntasi tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos korjaa elimistösi happo-emästasapainoa ja vilkastuttaa elintoimintoja. Valmarin saa kehosi poistamaan tehokkaammin kuonaa ja rasvaa sekä nopeuttaa urheilijan ja kuntoilijan palautumista rasituksen jälkeen.

Valmarin tasapainottaa ruokavalion ja elämäntilanteen aiheuttamaa kehon happamuutta tehostamalla kudoshengitystä. Valtaosa ruoka-aineista nostaa kehon happamuutta, kuten tekevät myös fyysinen rasitus, paasto, dieetit, alkoholi sekä tupakointi. Kudosten liika happamuus hidastaa elimistön toimintaa, johtaa ennenaikaiseen vanhenemiseen, häiriintyneeseen vatsantoimintaa, luuston ja sidekudosten heikkenemiseen. Happamuus poistuu kudoshengityksellä, joka on mahdollinen vain kun kudosnesteet ovat lievästi emäksisiä. Keho tuottaa emästä vain rajoitetusti ja Valmarinin tuoman emäslisän avulla edesautat tätä prosessia. Valmarin edistää myös kalsiumin imeytymistä.

Miten Valmarin auttaa laihduttajaa?
Kun vähennämme ruuan määrää, hidastuu samalla aineenvaihdunta, kun keho pyrkii pitämään kiinni vararavinnosta. Valmarin ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa myös laihdutettaessa. Valmarinin ansiosta elimistö poistaa itsestään kuonaa ja rasvaa tehokkaammin. Valmarin myös lievittää ruokavalion muutoksen aiheuttamia laihduttamisen alkuoireita; nälän tunnetta ja makeannälkää.

Käyttö: Lisää ruokalusikallinen Valmarinia lasilliseen vettä tai mehua silloin tällöin päivän mittaan. Valmarinilla ei ole todettu yliannostuksen vaaraa eikä sivuvaikutuksia. Tuote sopii kaikenikäisille, myös raskaanaoleville. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa.

Pakkauskoko: 250 ml

Tuote: 477.0

Hinta:5.90 €
» Maksa erissä alkaen 6.00 €/kk