Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vitamar Junior kalaöljy 60 kapselia

Pureskeltava appelsiininmakuinen omega-3 (EPA ja DHA) -kapseli Omega-3 rasvahapot ovat kasvuikäisille tärkeitä. Ne tukevat kehitystä ja oppimista sekä edistävät keskittymistä ja tarkkaavaisuutta. Ne ovat myös tärkeitä aivojen, silmien ja sydämen hyvinvoinnille. Vitamar Junior on hyvänmakuinen, ei maistu kalalle eikä jätä ikävää jälkimakua.

Omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja (EPA ja DHA) on tutkittu lukuisissa kliinisissä kokeissa eri maissa ja niillä on todettu olevan suotuisa vaikutus niin lasten ja nuorten kuin aikuisten terveyteen. Aivosolut tarvitsevat omega-3 rasvahappoja, koska ne pitävät yllä hyvää mielialaa ja ovat tärkeitä hyvälle muistin toiminnalle.

Omega-3 rasvahapot ovat tärkeitä raskauden ja imetyksen aikana, sillä niistä on hyötyä sikiön aivojen, luuston ja näkökyvyn kehitykselle samoin kuin lapsen varhaiskehitykselle.

Omega-3 rasvahapot alentavat veren kolesteroli- ja triglyseriditasoja sekä ovat tärkeitä mm. sydämen solukalvoille. Omega-3 rasvahapot edistävät nivelten liikkuvuutta. Samoin ne toimivat silmien suojana ja ylläpitävät silmien riittävää kosteustasapainoa.

Yksi kapseli sisältää luonnollisessa triglyseridimuodossa olevia omega-3 rasvahappoja 240 mg,
joista EPAa 120 mg ja DHAta 80 mg. E-vitamiinia 1,8 mg / kapseli.

Ainesosat vuorokausiannoksessa (2-3 kaps.):
Kalaöljytiivistettä                      800-1200 mg
jossa omega-3 rasvahappoja     480-720 mg
- EPA (eikosapentaeenihappo)   240-360 mg
- DHA (dokosaheksaeenihappo) 160-240 mg

Annostus:
2-3 kapselia päivässä. Kapselit voi pureskella tai niellä kokonaisena nesteen kera. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Suositellaan yli 2-vuotiaille, kun lapsi osaa pureskella.

Pakkauskoko: 60 kapselia

Tuote: 996.0

Hinta:7.70 €
» Maksa erissä alkaen 8.00 €/kk