Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

E-EPA 650 mg 120 kapselia

Tohtori Tolosen E-EPA 650 mg - Se vahva ja puhdas Omega-3, 90 % EPAa. Kapselit sisältävät 714 mg kalaöljyä, josta tässä valmisteessa puhdasta E-EPAa on 90 % (650 mg).

E-EPA 650 mg on aivan uudenlainen kalaöljyvalmiste, oleellisesti vahvempi ja tehokkaampi kuin perinteiset omega-3-kapselit. E-EPA 650 mg ei ole tavallista kalaöljyä eikä EPA-tiivistettä, vaan bioteknisesti valmistettua EPAn etyyliesteriä eli E-EPAa, joka tieteellisten tutkimusten mukaan on erittäin tehokasta. E-EPA 650 mg:n raaka-aine saadaan Tyynenmeren puhtaista, vapaana elävistä rasvaisista kaloista. E-EPA ei sisällä triglyseridejä eikä transrasvoja, kuten jotkut EPA-valmisteet.

Mitä EPA on?
EPA on kalaöljyn omega-3-rasvahappo, jonka lyhenne EPA tulee sen englanninkielisestä nimestä (eicosapentaenoic acid), suomeksi eikosapentaeenihappo, jolla on monia edullisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen, muun muassa sydämeen, verisuoniin, ihoon, niveliin, ääreishermostoon ja erityisesti aivoihin. E-EPA läpäisee aivoveriesteen paremmin kuin perinteisen kalaöljyt.

Yksi E-EPA-kapseli sisältää 714 mg omega-3-rasvahappoja, joista 650 mg on puhdasta etyyli-EPAa eli E-EPAa. E-EPAn valmistukseen tarvitaan moninkertainen määrä tavallista kalaöljyä. Toisin sanoen yhden E-EPA-litran valmistukseen kuluu useita litroja perinteistä kalaöljyä. Siksi E-EPA on hiukan kalliimpaa, mutta samalla myös tehokkaampaa ja puhtaampaa. Kun haluamme suuria päiväannoksia tehokasta kalaöljyä, sen on oltava sekä puhdasta että hyvin tiivistettyä. Tuote on valmistettu molekyylitislaamalla ja lisäksi vielä tyhjiötislaamalla alhaisessa paineessa. Siten EPAa saadaan tuotteeseen vähintään 90 % ja kalaöljyn laatu on parempaa kuin tavallisissa valmisteissa. E-EPA 650 mg:n väri on vaalempi ja sen haju ja maku miedompi ja siinä on vähemmän ympäristömyrkkyjä kuin muissa, pelkästään molekyylitislatuissa tuotteissa.

E-EPA 650 mg:n raaka-aine saadaan sardiinista ja manhadenista, jotka ovat Tyynenmeren rasvaisia kaloja. Jokainen E-EPA 650 mg -kapseli sisältää 650 mg puhdasta E-EPAa. Mukana on myös E-vitamiinia antioksidanttina.

Annostus: Yksi kapseli päivässä, ellei lääkäri toisin määrää.

Sivuvaikutukset:
Ei ole. E-EPAa on tutkittu 1980-luvusta alkaen, eikä sillä ole todettu lainkaan myrkyllisiä ominaisuuksia. Sitä voidaan turvallisesti käyttää jatkuvasti, ilman taukoja. Grammakaupalla nautittuna E-EPA voi hoidon alussa aiheuttaa löysän vatsan.

Pakkauskoko: 120 kapselia

Tuote: 208.0

Hinta:33.50 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk