Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Terapeuttiset A-tipat 15 ml

A-vitamiini on välttämätön rasvaliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä merkitys monissa elimistön toiminnoissa. A-vitamiini vaikuttaa mm. näkökykyyn, solujen kasvuun ja erilaistumiseen, elimistön immuunipuolustukseen sekä sikiönkehitykseen. Lisäksi se ylläpitää ihon ja limakalvojen kuntoa. Elimistö ei pysty itse valmistamaan A-vitamiinia, joten sitä on saatava ravinnosta. Tarve kasvaa raskauden ja imetyksen sekä joidenkin sairauksien aikana, toipilaana ja kovassa fyysisessä rasituksessa tai nuorilla voimakkaan kasvuvaiheen aikana. Lisäksi A-vitamiinin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto tai dieetti sekä laihdutuskuurit.

A-vitamiini esiintyy eläinkunnan tuotteissa retinoideina ja kasvikunnan tuotteissa karotenoideina, jotka muuttuvat elimistössä retinoideiksi. A-vitamiini on yleisnimitys retinoidiyhdisteille, joilla on retinolin biologinen aktiivisuus. A-vitamiiniaktiivisuus ilmoitetaan retinoliekvivalentteina (RE).

A-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka varastoituu maksaan. Maksan A-vitamiinipitoisuudet ovatkin korkeammat kuin minkään muun ruoka-aineen. Muita runsaasti A-vitamiinia sisältäviä ruoka-aineita ovat rasvaiset maitovalmisteet, voi ja kananmuna. Kasvikunnassa karotenoideja on runsaasti tummanvihreissä vihanneksissa sekä oransseissa ja punaisissa kasviksissa, hedelmissä ja marjoissa.

    yksi tippa sisältää 750 mikrogrammaa hyvin imeytyvää A-vitamiinia
    sopii niille joilla nielemisvaikeuksia
    voidaan ottaa suoraan kielen alle tai mehuun, veteen ym. sekoitettuna
    A-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon ja limakalvojen terveyttä
    A-vitamiini edistää rauta-aineenvaihduntaa
    A-vitamiini on tärkeä näkökyvylle
    A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
    A-vitamiini osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

A-tippojen ainesosat: Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti), antioksidantti (dl-alfatokoferoli).

Päiväannos (1 tippa) sisältää: A-vitamiinia 750 μg (2500 iu) RE† (93,8 %)

Pakkauskoko: 15 ml

Tuote: 2013

Hinta:22.50 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk